Pääyhteistyökumppanimme

Kauneuskeskus IHANA tekee yhteistyötä monien eri kauneudenhoiton ja terveydenhoidon ammattilaisten kanssa. Lisäksi meillä on yhteistyöyrityksiä sekä yhdistyksiä joiden työntekijät/jäsenet voivat saada meiltä alennuksia palveluistamme tai tuotteistamme. Mikäli haluaisit omalle yrityksellesi yhteistyösopimuksen kanssamme, olethan meihin yhteydessä (info@ihana.info).

 

Teemme yhteistyötä Ylöjärvellä sijaitsevan SIM Finlandin kanssa.

 

"Sim Sensitive on hius- ja kauneudenhoitotuotteiden valmistaja, joka lukeutuu alansa huippuihin maailmassa. Erityisesti hajusteettomien ja hypoparfymoitujen tuotteiden saralla olemme kehittäneet tuotteita ja tuotesarjoja, joiden korkeasta laadusta, turvallisuudesta ja toimivuudesta saamme kiitosta päivittäin. Tekemämme kehitystyön ansiosta voimme tarjota turvallisemman vaihtoehdon niin kuluttajille kuin kampaamoalan ammattilaisillekin."

 

Teemme myös yhteistyötä Helsingissä sijaitsevan Laser Tilkan kanssa. Mikäli omat konstimme eivät riitä saavuttamaan haluttua hoitotulosta, voimme ohjata asiakkaan suoraan lääkärin vastaanotolle tai tomenpiteeseen Helsinkiin.

Dancing Flowers

 

Yritysyhteistyö

Tällä hetkellä meillä on yhteistyösopimukset seuraavien yritysten/tahojen kanssa.

 

Tampereen Kaupunki - alennus työntekijöille

Tampereen kaupungin työterveys, Tullinkulma 

Tammerkosken Nuorkauppakamari - jäsenille alennuksia