"Haluamme aina ylittää asiakkaamme odotukset"

Kauneuskeskuksemme

Tampereen sydämessä sijaitseva kuvankaunis hoitolamme kutsuu sinut kaunistumaan ja rentoutumaan osaavien huippuammattilaistemme käsiin.

Henkilökuntamme

Meille asiakkaan palveleminen erinomaisesti on sydämen asia. Henkilökuntamme koostuu alansa huippuosaajista, joista suuri osa toimii oman alansa kouluttajina. Jatkuva kouluttaminen nivoo tiimimme yhteen, jolloin eri ammattiryhmien välinen yhteistyö on saumatonta. Voit siis luottaa siihen, että kun astut kauneus- ja hyvinvointikeskukseemme, olet hyvissä ja osaavissa käsissä.
 
 

Tavoitteemme

Tarkoituksemme on antaa jokaisen sisäisen kauneuden hehkua ikään, sukupuoleen, kokoon tai kansalaisuuteen katsomatta. Autamme mielellämme, jotta sinä tunnet olosi ihanaksi, kauniiksi ja onnelliseksi. Pyrimme aina ylittämään odotuksesti.

Tuotteemme

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta. Jokainen tuote on tarkasti valittu, jotta niiden avulla tarjoamamme palvelut ovat laadukkaita, tehokkaita ja ennen kaikkea turvallisia. Suosimme tuotteita, missä ei ole voimakkaita hajusteita.

Team IHANA

Picture of Sonja

Sonja

Sairaanhoitaja, SKY-Kosmetologi, Omistaja, Kouluttaja

Minun toimialaani on kauneuden ja hyvinvoinnin edistäminen sairaanhoitajan toimesta. Löydät minut Valviran ylläpitämästä terveydenhuollon ammattilaisten rekisteristä JulkiTerhikistä. Sairaanhoitajana minulla on laajempi osaaminen ihmiskehon toiminnasta ja rakenteesta. Sairaanhoitajan työkokemusta minulla on mm TAYS iho- ja sukupuolitautien sekä keuhkosairauksien poliklinikoilta sekä keikkatyöstä akuutilla vuodeosastolla ja ensiavussa. Olen toinen IHANAn omistajista joten voit kääntyä puoleeni mikäli mieltäsi askarruttaa jokin. Lisäksi toimin myös kosmetologien kouluttajana oman työni ohessa. Osaan räätälöidä hoidot ja palvelut sopimaan juuri sinulle. Tarvittaessa pystyn myös ohjaamaan asiakkaani lääkärin vastaanotolle. Teen yhteistyötä Laser Tilkan kanssa. Palvelutarjontaani kuuluvat mm. HydraFacial hoidot kasvoille ja vartalolle, selluliittihoidot/vartalonmuokkaus, täyteainepistokset sekä ”veitsettömät kasvojenkohotukset” happokuorinnalla ja mikroneulauksella.

Picture of Riina Sorjonen

Riina Sorjonen

SKY-Kosmetologi, Kauneustaiteilija, Omistaja, Kouluttaja

Palvelutarjontaani kuuluvat kasvohoidot, käsi- ja jalkahoidot, rentouttavat hieronnat, sokeroinnit, meikkaukset ja kynsipalvelut. Toimin lisäksi pääkouluttajana kotimaisella Helmi-skerointimerkillä. Minulle on tärkeää, että ihanat asiakkaani saavat hetken irti arjesta, rentoutumista, henkilökohtaista palvelua, sekä ennen kaikkea korkealaatuista hoitoa erinomaisilla tuotteilla. Kehitän ammattitaitoani jatkuvasti lisäkoulutuksilla ja osallistun erilaisiin kauneusalan tapahtumiin ja kilpailuihin pitääkseni itseni ajan hermolla trendien ja uusien hoitomenetelmien osalta. Rakastan työtäni ja sitä että voin toimia unelma-ammatissani ihania asiakkaitani palvellen.

Picture of Maiju

Maiju

Kosmetologi-Lähihoitaja

Olen valmistunut lähihoitajaksi vuonna 2010 ja sen jälkeen työskenellyt erilaisissa sairaaloissa. Idea kosmetologiksi kouluttautumisesta lähti, kun olin töissä plastiikkakirurgisessa sairaalassa. Kosmetologiksi valmistuin 2015 ja nyt olen osa Ihanan ihanaa tiimiä! Minulle tärkeää on asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi ja aikaisemman työkokemuksen ja koulutukseni vuoksi minun on helppo auttaa asiakasta juuri hänen tarvitsemallaan tavalla. Rakastan asiakastyötä ja sitä, että voin saada asiakkaan tuntemaan ja voimaan hyvin. Ihanassa teen kaikkia kosmetologinpalveluita, tervetuloa rentoutumaan!

Iina-Maria

Kosmetologi, Jalkahoitaja, Ripsiteknikko

Hei! Olen valmistunut kosmetologiksi vuonna 2011 ja vuotta myöhemmin myös jalkahoitajaksi. Valmistumisen jälkeen olen toiminut alalla yrittäjänä. Teen IHANAssa kasvo-, jalka-, käsi- ja vartalohoidot sekä lisäksi myös ripsipidennykset, sokeroinnit ja meikkaukset. Olen innokas ja ahkera työssäni ja koulutankin mielelläni itseäni aika ajoin. Rakastan etsiä asiakkailleni juuri heille sopivia ratkaisuja kauneuden hoidon saralla. Tervetuloa palveluihini!

Picture of Sari Degerlund

Sari Degerlund

Parturi-kampaaja

Moikkamoi! Olen iloinen, elämänmyönteinen, hiuksia sekä taidetta rakastava Tamperelainen plikka. Alunperin olen kotoisin Vihdistä, mutta monien reissujen kautta päädyin Tampereelle ja olenkin asunut täällä jo vuodesta 2006. Teatteritaide toi minut Tampereelle ja elämä vei eteenpäin hiusten pariin. Sisälläni on aina asunut ihminen, joka on taitava käsistään ja innostunut kaikesta luovasta. Hiusten värjääminen sekä kampaukset ovatkin tämän vuoksi intohimoni. Niitä tehdessä nautin, kun saan laittaa koko luovuuteni peliin. Vahvuuksiini kuuluu myös erilaisten muotojen ja tyylien ymmärrys. Lisäksi taidan hiustenleikkuun veitsellä sekä amerikkalaisen parranajon. Pidän blogia, joka kertoo hiuskista sekä taiteesta. Täältä voit käydä seuraamassa viimeisimpiä töitäni (hiustaidetta.blogspot.fi)

Picture of Suha Farooq

Suha Farooq

Kestopigmentointi, Lankaus

Suha Salonki - yhteistyössä kestopigmentoinnit. Nautin suuresti meikkaamisesta ja kestopigmentoijaksi valmistuin 2015, jotta voin tehdä upeita kulmia, silmämeikkejä ja huulia myös pysyvämmällä menetelmällä. Erikoisosaamisena minulla on ihokarvojen poisto lankauksella, jonka kouluttajana toimin.

Picture of Sari Teinilä

Sari Teinilä

Kynsimuotoilija, stylisti, meikkaaja

Valmistuin 2001 stylistiksi ja meikkaajaksi. Työskentelin 6 vuoden ajan Tampereen Oopperatoimintasäätiön maskeeraajana eri projektioissa. Olen myös tehnyt paljon kuvausmeikkejä ja stailauksia, sekä toiminut kampaamoissa ja kauneushoitoloissa meikkaajana. Kynsistä innostuin vuonna 2002 ja silloin kävin Creative Nail Design -koulutuksen. Sittemmin olen käynyt Entity Nail Design ja Artistic Nail Design -koulutukset, sekä paljon koristelutekniikkakoulutuksia. Kynsimuotoilijana olen toiminut täysipäiväisesti 15 vuoden ajan, lukuunottamatta äitiyslomaani vuonna 2015. Osaamiseeni kuuluu sekä akryyli- että geelikynnet, geelimaalaukset, minxit sekä paljon muuta. Haluan intohimoisesti oppia koko ajan uutta kynsistä ja olenkin mukana aina heti uusien tuulien tullen! Kiinnostuin ravinnon merkityksestä vuonna 2013 ja parhaillaan opiskelen lisäksi ravintoterapeutiksi, jotta voisin tarjota asiakkailleni entistäkin laajemmin palveluita hyvinvoinnin eri osa-alueilta.

Tiia Ruohola

Stylisti, Ravintoneuvonta