IHANAssa ripsienpidennykset ja tuuhennokset tekee koulutettu Lash Perfect ammattilainen. 

Lash Perfectin ripsiliimat ovat valmistettu Eu:ssa ja ne ovat testattuja medikaalisen tason kiinnitysaineita, viimeisimpien EU-säädösten mukaisia, ISO -sertifioituja tuotteita. Valikoimasta löytyy myös suosittu tuoksuton liimavaihtoehto. Kaikilla kuiduilla on korkein AAA-laatuluokitus. Tuotesarja on erittäin korkeatasoinen, ja se on mm. BABTAC:in ja The Guild of Professional Beauty Therapists Ltd:n sertifioima.

 

Erillaiset ripsituuhennokset/pidennykset, minkä valitsen?

 

Klassiset ripsipidennykset

Klassisissa pidennyksissä yhteen luonnonripseen kiinnitetään yksi ripsikuitu. Kuituja on useita pituuksia ja paksuuksia sekä useampaa erillaista kaarevuutta. Oikeat kuidut valitaan aina asiakkaan kanssa yhdessä toiveiden ja silmänmuodon mukaan.

Pidennysvaihtoehtoja on täysi setti, puolikas setti ja räpsyripset.  

 

 

Russian Layering eli Volyymit

Alunperin Venäjällä jo lähes 30- vuotta sitten kehitetty tekniikka jossa ideana on kiinnittää useampi ripsikuitu yhdellä kerralla yhteen luonnonripseen. Ultra-ohuita ripsikuituja kiinnitetään viuhkamaisesti luonnonripseen luoden näin luonnollisen ja erittäin tuuhean lopputuloksen vahingoittamatta kuitenkaan luonnonripseä. 

Tekniikka mahdollistaa luonnolliset upeat ripset joissa on ripaus glamouria. Tekniikasta hyötyvät varsinkin ne, joilla on luonnostaan harvat ripset.

Tahitian Feathering

Tekniikan on kehittänyt UK:ssa kauneusalalla yli 30 vuotta toiminut ripsiteknikko. Tässä tekniikassa kiinnitetään yksi kerrallaan useampi ripsikuitu yhteen luonnonripseen, käyttäen eri pituuksia. Erittäin kevyet ja ohuet kuidut luovat ripsiin luonnollisen, höyhenenkevyen lookin tuoden kuitenkin tuuheutta ja pituutta ripsiin.

Tekniikka mahdollistaa entistä luonnollisemman näköiset ja kevyemmät ripset. Sopii hyvin niille joilla on hieman harvemmat ripset joihin kuitenkin halutaan selvästi lisää tuuheutta todella luonnollisesti.

 

Kummassakin Lash Perfect tekniikassa käytetään todella ohuita ja kevyitä ripsikuituja jotka oikein kiinnitettyinä ja hoidettuina eivät vahingoita luonnonripseä.

Uudet Russian ripset ns. Volyymit* 140
Pikahuolto Russian tai Tahitian 45min 50
Russian tai Tahitian ripsienpidennystenhuolto 60min 60
Russian tai Tahitian ripsienpidennystenhuolto 75min 70
Russian tai Tahitian ripsienpidennystenhuolto 90min 80
Uudet Klassiset* 120
Klassisten ripsienpidennysten pikahuolto 45min 45
Klassisten ripsienpidennysten huolto 60min 55
Klassisten ripsienpidennysten huolto 75min 65
Klassisten ripsienpidennysten huolto 90min 75
Uudet Tahitian ripset* 150

* Kun otat uudet Lash Perfect ripsenpidennykset Kauneuskeskus IHANAssa, saat ensimmäisen ripsihuoltosi -20%, toisen ripsihuoltosi -15%, ja kolmannen ripsihuoltosi -10%.