Rakennekynnet

Rakennekynsi on luonnonkynnen päälle rakennettava kynsi, joka tehdään geelistä tai akryylista. Geelikynnet rakennetaan valmiista massasta ja kuivatetaan UV- tai LED-lampussa, akryylikynnet taas yhdistetään nesteestä ja jauheesta ja kuivuvat kehon ja huoneilman lämmön vaikutuksesta. Kynsien pituuden rakentamiseen käytetään apuna muottia. Artistic Nail Designin upeasta valikoimasta löytyy oikea rakennetuote kaikille kynsille.

Kuka tahansa voi saada kauniit kynnet jotka kestävät arjen askareissa. Rakennekynnet ovat erityinen apu myös kynsien tai kynsinauhojen pureskelijoille, sekä joidenkin kynsivaurioiden peittämiseen ja korjaamiseen. 

Rakennekynnet tulee huoltaa säännöllisesti noin 3–5 viikon välein. Huoltoväli vaihtelee riippuen asiakkaan oman kynnen kasvusta ja siitä kuinka kuluttavassa käytössä kynnet ovat olleet. Huollon yhteydessä vanha geelimassa viilataan pois, jos tarpeen, vauriot korjataan ja kynnelle levitetään uusi geelimassa. Huollon yhteydessä on myös mahdollista muuttaa kynnen muotokieltä, pituutta sekä koristelua.

Rakennekynnet (natural) 90 €

Oman kynnen päälle rakennetaan geelistä kynsi. Kynteen lisätään pituutta muotin avulla. Asiakas saa valita kynnen kärjen muodon. Rakennekynnen pintaan tulee kirkas geelilakka.

Rakennekynnet (värilliset) 98 €

Oman kynnen päälle rakennetaan geelistä kynsi. Kynteen lisätään pituutta muotin avulla. Asiakas saa valita kynnen kärjen muodon. Rakennekyynet lakataan värillisellä geelilakalla.

Rakennekynnet (ranskalaiset) 100 €

Oman kynnen päälle rakennetaan geelistä kynsi. Kynteen lisätään pituutta muotin avulla. Asiakas saa valita kynnen kärjen muodon. Rakennekyynsiin lakataan lopuksi ranskalainen lakkaus valkoisella tai värillisellä geelilakalla.

Rakennekynsien huolto (natural) 66 €

Huollossa lyhennetään ja muotoillaan kynnet, sekä lisätään kasvurajaan lisää geeliä. Tarvittaessa poistetaan viilaamalla geeli, joka on mahdollisesti irronnut luonnonkynneltä. Rakennekynnen pintaan tulee kirkas geelilakka.

Rakennekynsien huolto (värillinen) 74 €

Huollossa lyhennetään ja muotoillaan kynnet, sekä lisätään kasvurajaan lisää geeliä. Tarvittaessa poistetaan viilaamalla geeli, joka on mahdollisesti irronnut luonnonkynneltä. Rakennekyynet lakataan värillisellä geelilakalla.

Rakennekynsien huolto (ranskalainen) 76 €

Huollossa lyhennetään ja muotoillaan kynnet, sekä lisätään kasvurajaan lisää geeliä. Tarvittaessa poistetaan viilaamalla geeli, joka on mahdollisesti irronnut luonnonkynneltä. Rakennekyynsiin lakataan lopuksi ranskalainen lakkaus valkoisella tai värillisellä geelilakalla.

Yhden kynnen korjaus 10 €

Korjaus, jos korjataan huoltojen välissä telottu kynsi. Hinta on per yksi kynsi.

Yhden kynnen korjaus huollon yhteydessä 5 €

Lisäpalvelu, jos huollossa joudutaan lisäämään mittaa katkenneeseen rakennekynteen. Hinta on per yksi kynsi.

Luonnonkynnen geelaus

Geelaus tehdään luonnonkynnelle koko kynnen mitalle jatkamatta kynnen mittaa. Geelauksen avulla voidaan haluttaessa kasvattaa pituutta omaan kynteen kynnen luonnollisesti kasvaessa huoltojen välillä. Geelauksen voi myös tarvittaessa liottaa pois.

Huoltoväli määräytyy kynnen luonnollisen kasvunopeuden mukaan. Yleisesti huoltoväli on 3-4 vkiikkoa.

Omien kynsien geelaus (natural) 55 €

Päällystys tehdään geelillä luonnonkynnelle. Pituutta ei lisätä. Huollossa geelaus joko liotetaan pois tai huolletaan viilaamalla. Geelauksen pintaan tulee kirkas geelilakka.

Omien kynsien geelaus (värillinen) 63 €

Päällystys tehdään geelillä luonnonkynnelle. Pituutta ei lisätä. Huollossa geelaus joko liotetaan pois tai huolletaan viilaamalla. Geelauksen pintaan tulee värillinen geelilakka.

Omien kynsien geelaus (ranskalainen) 65 €

Päällystys tehdään geelillä luonnonkynnelle. Pituutta ei lisätä. Huollossa geelaus joko liotetaan pois tai huolletaan viilaamalla. Geelauksen pintaan tulee ranskalainen lakkaus valkoisella tai värillisellä geelilakalla.

Rakennekynsien tai geelauksen poisto

Jos haluat luopua rakennekynsistä, varaa aika kynsimuotoilijaltasi. Älä missään nimessä itse revi tai viilaa kynsiä pois. Ammattitaitoinen kynsimuotoilija osaa poistaa geelin kynneltä siten, ettei oma kynsi vahingoitu ja neuvoo kuinka jatkossa hoidat omia kynsiä parhaiten.

Poistetaan rakennekynnet tai geelaus viilaamalla tai liottamalla rakenteen materiaalista riippuen. Lopuksi kynnet viimeistellään viilaamalla ja lakkaamalla halutessasi kynsilakalla.

Rakennekynsien tai geelauksen poisto (sis. IBX) + minimanikyyri 60 €

Poistetaan rakennekynnet tai geelaus viilaamalla tai liottamalla rakenteen materiaalista riippuen. Lopuksi kynnet viimeistellään viilaamalla ja lakkaamalla kynsilakalla.

Rakennekynsien tai geelauksen poisto (sis. IBX) + kestolakkaus 70 €

Poistetaan rakennekynnet tai geelaus viilaamalla tai liottamalla rakenteen materiaalista riippuen. Lopuksi kynnet viimeistellään viilaamalla ja lakkaamalla geelilakalla.

Kestolakkaus / geelilakkaus

Geelilakkaus antaa upean kestävän lakan jopa 3 viikoksi. Lakkaus on yksinkertainen ja nopea tehdä, lopputulos on ohut ja kiiltävä. Varpaankynsissä lakkaus pysyy kauniina jopa 2 kuukautta! 

Geelilakkaus on tarkoitettu terveelle luonnonkynnelle. Koska geelilakkaus on lähes yhtä ohut kuin tavallinen kynsilakka, sillä ei voida rakentaa omaa luonnonkynttä, tämä tarkoittaa sitä että kynnen muotoa ja pituutta ei voida geelilakalla muuttaa. Mikäli luonnonkynnen pinta on hieman epätasainen, tätä voidaan kuitenkin geelilakkauksella korjata/peittää. 

Kynnet tulee huoltaa säännöllisesti noin 3–5 viikon välein. Huoltoväli vaihtelee riippuen asiakkaan oman kynnen kasvusta ja siitä kuinka kuluttavassa käytössä kynnet ovat olleet. Huollon yhteydessä vanha lakka (nimensä mukaan Soak-Off Gel Polish) liotetaan pois siihen tarkoitetulla hellävaraisella poistoaineella. Tämän jälkeen kynnelle levitetään uusi lakka, värivaihtoehtoja on paljon ja geelilakalla voi myös tehdä kauniin kestävän ranskalaisen manikyyrin. 

Koulutettu kynsimuotoilija tekee kauniin geelilakkauksen vajaassa tunnissa, huollossa menee hieman enemmän aikaa kun ensin poistetaan vanha lakka liotusmenetelmällä.

Kestolakkaus natural 35 € / 45 €

Palvelu sisältää kynsinauhojen työnnön ja siistimisen, luonnonkynnen viilauksen sekä kirkkaan geelilakkauksen. Jälkimmäiseen hintaan on sisällytetty luonnonkynttä korjaava ja vahvistava IBX-hoito.

Kestolakkaus värillinen 43 € / 53 €

Palvelu sisältää kynsinauhojen työnnön ja siistimisen, luonnonkynnen viilauksen sekä värillisen geelilakkauksen. Jälkimmäiseen hintaan on sisällytetty luonnonkynttä korjaava ja vahvistava IBX-hoito.

Kestolakkaus ranskalainen 51 € / 61 €

Palvelu sisältää kynsinauhojen työnnön ja siistimisen, luonnonkynnen viilauksen sekä ranskalaisen geelilakkauksen valkoisella, värillisellä tai glitter-lakalla. Jälkimmäiseen hintaan on sisällytetty luonnonkynttä korjaava ja vahvistava IBX-hoito.

Kestolakkaushuolto natural 40 € / 50€

Palvelu sisältää vanhan (2-3vko) kestolakkauksen poiston liottamalla, kynsinauhojen työnnön ja siistimisen, luonnonkynnen viilauksen sekä kirkkaan geelilakkauksen. Jälkimmäiseen hintaan on sisällytetty luonnonkynttä korjaava ja vahvistava IBX-hoito.

Kestolakkaushuolto värillinen 48 € / 58 €

Palvelu sisältää vanhan (2-3vko) kestolakkauksen poiston liottamalla, kynsinauhojen työnnön ja siistimisen, luonnonkynnen viilauksen sekä värillisen geelilakkauksen. Jälkimmäiseen hintaan on sisällytetty luonnonkynttä korjaava ja vahvistava IBX-hoito.

Kestolakkaushuolto ranskalainen 56 € / 66 €

Palvelu sisältää vanhan (2-3vko) kestolakkauksen poiston liottamalla, kynsinauhojen työnnön ja siistimisen, luonnonkynnen viilauksen sekä ranskalaisen geelilakkauksen valkoisella, värillisellä tai glitter-lakalla. Jälkimmäiseen hintaan on sisällytetty luonnonkynttä korjaava ja vahvistava IBX-hoito.

Kestolakan poisto+minimanikyyri 45 € / 55 €

Palvelussa kestolakkaus poistetaan liottamalla. Luonnonkynsi viilataan, siistitään ja lakataan kynsilakalla. Jälkimmäiseen hintaan on sisällytetty luonnonkynttä korjaava ja vahvistava IBX-hoito.

Minx

Minx Inc on perustettu Kaliforniassa vuonna 2007. Minx on erityisesti kehitetty filmimateriaali, joka voidaan kiinnittää vaativimmallekin kynnelle lämmön avulla.

Kymmenistä erilaisista vaihtoehdoista metallisia, kuvioituja ja yksivärisiä huippumuotia seuraavia designeja jokainen löytää oman suosikki kuosinsa. Tuoteskaalan monipuolisuus ja käyttö sekä luonnonkynsien että rakennekynsien päällä on muuttanut ajattelutavan huippumuodin mukaisista kynsistä!

Minx on lumonnut maailman kuuluisimmat manikyristit, median ja suunnittelijat muodin huipulta.

Minx sormenkynsiin 55 €

Minx kiinnitetään lämmön avulla luonnonkynteen, geelaukseen tai rakennekynteen. Palvelu sisältää kynsinauhojen työnnön ja siistimisen, luonnonkynnen viilauksen sekä Minxauksen.

Minx varpaankynsiin 65 €

Minx kiinnitetään lämmön avulla luonnonkynteen, geelaukseen tai rakennekynteen. Palvelu sisältää kynsinauhojen työnnön ja siistimisen, luonnonkynnen viilauksen sekä Minxauksen.

IBX

Jatkuva geeli/kestolakkojen poistaminen ja vaihtaminen rasittaa luonnonkynttä ja saattaa aiheuttaa niiden kuivumista, lohkeilua ja liuskottumista. Kynsialan ammattilaisena mieluummin pidämme huolta, kuin vahingoitamme kynttä. On siis jo aikakin, että geeli/kestolakat saivat ystäväkseen uuden tuotteen!

Famous Names LLC:n lanseeraama ja patentoima IBX System on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita. Sitä voidaan käyttää merkistä riippumatta kaikkien geelilakkausten alla ja/tai luonnonkynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen.

IBX on lajissaan ensimmäinen ja ainutlaatuinen hoito, jossa hyödynnetään lämpöpenetroitumista ja LED -teknologiaa. Se ei siis pelkästään päällystä kynnen pintaa, kuten perinteiset kynnenvahvistukset, vaan lukkittuu kynnen sisään osaksi pintakerroksia. Kun IBX kovetetaan LED -valolla, se muodostaa lomittaisia polymeeriverkkoja kiinnittäen kynnen uloimmat kerrokset yhteen. Tuloksena on näin vahvempi luonnonkynsi, joka kestää paremmin kasvatusta ja samalla se myös suojaa kynttä mahdolliselta rasitukselta, mikäli kynnellä käytetään toistuvasti erilaisia geeli/kestolakkoja.

IBX System -hoidoilla on saatu erinomaisia tuloksia myös pidempiaikaisten kynsitraumojen hoidossa. 

IBX aloitus 40€ / 20€

IBX System on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita. Palvelussa imeytetään tuote lämmön avulla ja kiinnitetään UV-valossa. Jälkimmäinen hinta on toisen kynsipalvelun lisäpalveluna tehty IBX. Huomaa kestolakkaus-palveluihin sisällytetty IBX erikoishintaan!

IBX jatkohoito 30€ / 12€

IBX System on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita. Palvelussa imeytetään tuote lämmön avulla ja kiinnitetään UV-valossa. Jälkimmäinen hinta on toisen kynsipalvelun lisäpalveluna tehty IBX. Huomaa kestolakkaus-palveluihin sisällytetty IBX erikoishintaan!