Hiustenleikkaukasella saa helposti piristystä arkeen ja ryhtiä ilmeeseen, kun olo tuntuu nuutuneelta. IHANAn parturi-kampaamossa tarjoamme palveluita niin naisille, miehille kuin lapsillekin.

Naisille yleisin hiustenleikkaus on kampaamoleikkaus, jolla pystyy päivittämään vanhan mallin takaisin, kun se on ehtinyt kuukausien aikana kasvaa ylipitkäksi. Palvelut sisältävät ihanan hiustenpesun sekä päähieronan, jonka jälkeen olo on virkistynyt ja raikas. Isompaa muutosta kaivatessa, kannattaa valita mallinmuutosleikkaus, johon on varattu pidempi palveluaika ihan uuden tyylin luomista varten. Jos kaipaa vain hieman piristystä nuutuneisiin latvoihin, niin silloin latvojen tasaus on oikea vaihtoehto.

Parturileikkaus on miehille se yleisin vaihtoehto, kun halutaan päivittää oma hiusmalli. Hiuspalveluiden lisäksi tarjoamme miehille partapalveluita, joista ylellisin on amerikkalainen parranajo. Sen voi valita hiustenleikkauksen yhteyteen tai ihan vain erillisenä palveluna. Amerikkalaisessa parranajossa parta ajetaan veitsellä sekä palveluun kuuluu hemmottelu lämpimillä ja kylmillä pyyhkeillä sekä kasvohieronta.

Lastenhiustenleikkaus on suunnattu perheen pienimmille (alle. 10v.), johon ei sisälly hiustenpesua, mutta toki sen saa halutessaan. Kaikkiin hiustenleikkuupalveluihin sisältyy hiustenmuotoilu. Perheen pienimmille voimme tehdä piristykseksi vaikka kivan letin.

Kampaamoleikkaus 42 €

Naisilla yleisimmin valittu leikkaus, kun vanha malli on kasvanut ylipitkäksi ja haluaa saada sen takasin malliin. Sisältää hiustenpesun ja muotoilun.

Tasausleikkaus 38 €

Latvojen tasaus pitkistä hiuksista, joiden latvat ovat piristyksen tarpeessa. Sisältää hiustenpesun ja muotoilun

Mallinmuutosleikkaus 52 €

Kun olet isomman muutoksen tarpeessa valitse tämä. Esimerkiksi hiustenleikkuu kokonaan uuteen malliin pitkästä lyhyeen tai puolipitkästä polkkaan.

Parturileikkaus 30€

Miesten yleisimmin valittu hiustenleikkuu, kun vanha malli on kasvanut ylipitkäksi ja haluaa saada sen siistittyä. Sisältää hiustenpesun.

Parturileikkaus ja parta 38 €

Sisältää hiustenpesun, leikkuun sekä parran siistimisen koneella.

Koneajo 15 €

Hiusten siistiminen kauttaaltaan koneella.

Amerikkalainen parranajo 35 €

Parranajo / mutoilu veitsellä. Amerikkalainen parranajo on miesten partapalveluista se ylellisin, joka sisältää hemmottelun lämpimillä ja kylmillä pyyhkeillä sekä kasvohieronnan.

Lastenhiustenleikkaus 20 €

Ei sisällä hiustenpesua.