IHANAssa on tarjolla monia eri hoitoja hiuksillesi sekä hiuspohjalle, joista voit valita omasi hiustesi kunnon mukaan. Jos et osaa valita oikeaa hoitokokonaisuutta, niin älä epäröi olla meihin yhteydessä. Autamme sen valinnassa mielellämme ja suunnittelemme hiuksillesi sopivan hoidon.

Fibre Force Bond Connector- hoitokäsittely

Jos hiuksesi ovat erittäin vaurioituneet tai kemiallisesti ylikäsitellyt, suosittelemme sinulle uusinta Fibre Force Bond Connector- hoitokäsittelyä. Tämä voidaan tehdä erillisenä palveluna tai esimerkiksi värikäsittelyn tai hiustenleikkuun yhteydessä. Fibre Force Bond Connector- hoitokäsittely on erittäin voimakkaasti rakennepaikkaava hoito, jonka hoito perustuu patentoituun Bond Connector teknologiaan; kahden kompleksin yhdistelmä, joka sulkee jokaisen yksittäisen hiuksen pintakerroksen ja tekee hiuksista 10x vastustuskykyisemmät vaurioitumista vastaan. Hoidon avulla hiuksista tulee selkeästi vahvemmat ja kimmoisammat. Kotihoitotuotteiden jatkuva käyttö ylläpitää hoitoa hiuskissasi jopa 60 päivää! Suosittelemme hoitoa värikäsitellyille sekä vaurioituneille hiuksille.

Fiberblex / Olaplex

Olaplex / Fiberblex hoitaa kaikenlaatusia hiuksia. Se korjaa, vahvistaa sekä suojaa hiuksia värjäyksien ja muiden kemiallisten käsittelyiden aikana, mutta sitä voidaan käyttää myös erillisenä hiushoitona. Jos hiuksesi ovat vaurioituneet useiden värjäyskertojen tuloksena tai muuten huonokuntoiset,Olaplex / Fiberblex hoidolla saamme korjattua vaurioita. Hoitoa voi vahvistaa vielä jatkamalla ylläpitoa kotona sarjan kotihoitotuotteilla. Parhain keino värjäyksien aiheuttamien vaurioiden ennaltaehkäisyyn, on valita Olaplex / Fiberblex värikäsittelyn yhteydessä, jolloin värjäyksen aiheuttamat vauriot vähnevät 94%:lla.

Keratiinisyvähoito

Teemme hiuksiisi yleellisen keratiinisyvähoidon Fio Restore hiushoitosarjalla. Fio restoren toiminta perustuu sen sisältämään keratiiniin. Keratiinisyvähoito tekee hiuksistasi sileät, vahvat sekä suoremmat ja tämä lopputulos säilyy hiuksissasi jopa 3kk:a. Jos hiuksesi ovat pörröiset, vaurioituneet ja kiillottomat, tämä hoito on juuri sopiva sinulle.

Keratiinisyvähoidon hinta määräytyy hiusten pituuden sekä paksuuden mukaan.

 

 

Fibre Force BC- hoitokäsittely 15 €

Palvelun yhteydessä, esimerkiksi hiustenleikkausken yhteydessä, tehtävä hoitokäsittely, joka on erittäin voimakkaasti rakennepaikkaava hoito, jonka hoito perustuu patentoituun Bond Connector teknologiaan.

Fibre Force BC- hoitokäsittely 35-42 €

Erillisenä palveluna tehtävä hoitokäsittely, joka on erittäin voimakkaasti rakennepaikkaava hoito, jonka hoito perustuu patentoituun Bond Connector teknologiaan.

Fiberblex/Olaplex -hoito 30-40 €

Palvelun yhteydessä tehtävä hoito.

Fiberblex / Olaplex-hoito 55-85 €

Hoito, joka vahvistaa hiuskuitua. Sopii erittäin hyvin vaurioituneille, kiillottomille sekä elottomille hiuskille. Esimerkiksi hiukset, jotka ovat vaurioituneet värikäsittelyiden johdosta, voidaan elvyttää tällä hoidolla.

Keratiinisyvähoito 139-249 €

Jos hiuksesi ovat pörröiset, vaurioituneet ja kiillottomat, tämä hoito on juuri sopiva sinulle. Suoristava ja siloittava keratiinisyvähoito, jonka vaikutus säilyy hiuskissa jopa 3kk:a. Hoitoa ei suositella useaan kertaan vaalennetuille hiuksille. Keratiinisyvähoidon hinta määrärytyy hiusten pituuden ja paksuuden mukaan.