Morsiusmeikki ja juhlameikki, jonka avulla saat päivääsi itsevarmuutta ja voit tuntea olevasi upea ja valloittava itsesi.

Haluatko näyttää tärkeänä päivänäsi säkenöivän upealta? IHANA tarjoaa kaikki meikkauspalvelut ammattitaidolla juuri sinne missä sinä ne tarvitset.  Päätuotesarjana meikeissä on Jane Iredale, joka tuo salaisuuden heleästä upeasta ihosta jokaisen naisen ulottuville. Jane Iredalen meikit hoitavat ihoa ja sopivat myös atooppiselle tai akneiholle. Laajasta sävyvalikoimasta löydät oikean meikkipohjan sävyn myös tummalle iholle. Samassa liiketilassa toimivat kampaajat huolehtivat tarvittaessa myös hiuksistasi. Meikkaus voidaan toteuttaa myös sinulle sopivassa paikassa, kuten kotonasi tai hotellissa.

Ihanan meikkitaiteilijat Riina Sorjonen ja Suha Farooq ovat molemmat meikkauksessa ansioituneita ammattilaisia. Riina ja Suha toteuttivat kaikki Tampereen häämessut 2016 häänäytöksen meikit ja Riina nähtiin messulavalla meikkidemoa tekemässä ja kertomassa meikkitrendeistä messuvieraille. Riina vastasi Kukkaistyttö 2015 meikeistä koko kukkaisviikkojen ajan. Meikkitaiteilijoidemme töitä on ollut nähtävillä myös mm. Italian messuilla.  

juhlameikki_tampere_ihana

 

Palvelut ja hinnat

Pikameikki 35 €

Pikameikki on valintasi silloin haluat käydä pikaisesti kaunistautumassa ennen iltaa kaupungilla tai vaikkapa säkenöivän upeat silmät. Mahdollisuus toteuttaa myös ryhmille.

Päivämeikki 49 €

Kevyt päivämeikki sisältää kevyen meikkipohjan ja päivään sopivan kevyen meikin silmiin ja huuliin.

Juhlameikki 59 €

Juhlameikki korostaa parhaita puoliasi ja kestää koko illan. Meikki suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa asiakkaan toiveita kunnioittaen ja tilaisuuden luonteeseen sopivaksi.

Valokuvausmeikki tai maskeeraus alk. 65 €

Valokuvaus tai erikoismeikki on oikea valinta valokuvauksen lisäksi esimerkiksi teemajuhliin, olivat ne sitten jonkun vuosiluvun tai fantasiasadun innoittamat. Hintaan vaikuttaa työn vaativuus ja siihen varattava aika

Morsiusmeikki / Häämeikki 69 €

Morsiusmeikki / Häämeikki toteutetaan morsiamen ihon sävyyn soveltuvilla värisävyillä kokonaisuus huomioiden. Meikissä huomioidaan tarkasti myös morsiamen persoonallisuus ja häiden luonne. Häämeikki kestää salamavalojen säihkyessä ja näytät kauniilta myös studiokuvauksessa. Häämeikkiin sisältyy tarvittaessa sulhasen ihon sävyn tasoitus ja puuterointi hääkuvausta varten

Koemeikki / Häämeikin suunnittelu 59 €

Koemeikissä suunnitellaan hääpäivän tai juhlapäivän meikki, jotta voit luottavaisin mielin odottaa suurta päivääsi. Halutessasi voit ottaa mukaan myös lempiripsivärisi ja huulipunasi.

Henkilökohtainen meikkausopastus 90 min 79 €

Meikkausopastus sisältää juuri sinun kasvonpiirteisiisi, tyyliisi ja väreihisi sopivan meikin opastuksen. Opit miten korostat parhaita puoliasi, miten teet arkimeikiksi soveltuvan meikin ja miten muunnat sen tyylikkääksi iltameikiksi. Meikkausopastukseen sisältyy mm. oikeiden sävyjen valinta, silmän muodon korjaus rajauksen ja luomivärin avulla, kulmien muotoilu ja korostus, huulimeikin käyttö ja huulten muodon täyteläistäminen, oikean sävyn valinta meikkipohjaan, värimuutosten korjaus kasvoilla, poskipunan käyttö sekä kasvojen muodon korostus valojen ja varjojen avulla. Koulutuksessa ei keskitytä uusimpien trendien mukailuun, vaan yksilöllisen kauneuden korostamiseen ja siksi meikkausopastuksen neuvot toimivat, vaikka kasvot hieman muuttuvatkin iän myötä. Meikkausopastuksessa neuvomme sinua miten rakennat sinun tyyliisi sopivan meikin ja jos tahdot, saat itse tehdä meikin toiselle puolelle kasvojasi ja huomaat miten opitkin kaiken myös itse. Meikkausopastuksen yhteydessä tuoteostoista -10% alennus. kesto n. 1,5 h.