IONITHERMIE koulutukset ammattilaisille

 

Ionithermien koulutukset tarkoitettu vain sarjaa jälleenmyyville ja hoitoja tekeville ammattilaisille. Hoitoon ja tuotteisiin voi tulla tutustumaan erillisellä "Ionithermie perusteet"- kurssillamme. Tätä järjestetään tarpeen mukaan. Kysy omaa aikaasi.

Ilmoittautumiset ja kyselyt ionithermie@ihanaimport.fi

Tehokas kiinteytyshoito tampere

Mikroneulauskoulutukset / Mesoterapiakoulutukset ammattilaisille

Sairaanhoitaja / SKY-Kosmetologimme järjestää mikroneulauskursseja kosmetologeille ja terveydenhuollon ammattilaisille. Koulutustodistus on näytettävä pyydettäessä.

Kurssilla käydään läpi mitä perinteinen mikroneulaushoito on, miten hoito vaikuttaa ihoon, mihin sitä voidaan hyödyntää sekä hoidon vasta-aiheet. Ensin käymme läpi teorian ja tämän jälkeen kurssilaiset tekevät pareittain toisilleen hoidot. Kurssin jälkeen ammattilainen ymmärtää mitä tekee, miksi tekee ja osaa soveltaa osaamistaan jokaisen asiakkaan/tilanteen mukaan tehden jokaisesta hoidosta yksilöllisen.

Tällä kurssilla ei ole vaatimusta omassa hoitolassa käytettävästä tuotesarjasta, emme siis ole sitoutuneita tiettyyn tuotesarjaan vaan koulutamme hoidon perusteet. Kurssilaisilla on mahdollisuus ostaa starttipaketti jonka avulla pystyy heti seuraavana päivänä ottamaan ensimmäisen mikroneulausasiakkaan vastaan! Paketti tilattava etukäteen.

Koulutukset järjestetään IHANA Akatemian tiloissa Tampereella tai tarpeen mukaan asiakkaan omassa hoitolassa. Kurssille otetaan 2-4 kosmetologia kerrallaan. 

Kysy omaa kurssipäivääsi suoraan Sonjalta!
sonja@ihana.info

Helmi sokerointikoulutukset ammattilaisille

 

Helmi on uudenlainen luonnollinen vartalosokeri, joka on kehitetty siksi, että ammattilainen voisi pysyä alalla pidempään. Tämän vuoksi tuotteissa ei ole lainkaan hajusteita, sitruunaa tai yleisimpiä allergisoivia ainesosia. Toinen kehitystyön kulmakivi on ollut se, että sokeroinnin tekeminen olisi mahdollisimman tuottavaa ja rasittaisi sokeroinnin tekijää sekä asiakkaan ihoa mahdollisimman vähän. Tästä syystä Helmi vartalosokerit ovat todella pehmeitä ja kevyitä käyttää.

Helmi vartalosokerin ainutlaatuisuus piilee sen raaka-aineissa, jotka tekevät siitä samaan aikaan ihanan pehmeää ja silti vakaata käyttää. Oikealla tekniikalla ja pehmeillä Helmi vartalosokereilla sokeroiminen on todella nopeaa ja kevyttä - esimerkiksi Helmen Pehmeällä vartalosokerilla säärten sokerointi onnistuu vain 10-15 minuutissa! Sokerointien ainekulutkin ovat vähäisemmät kuin perinteisimmillä sokereilla, sillä Helmen sokeri levittyy suuremmalle alueelle eikä se sokeroinnin edetessä kovetu. Kun sokerointi on kevyttä, et väsy sokeroinnin aikana ja voimasi riittävät useammalle asiakkaalle saman päivän aikana.

Helmi Sokerointikoulutus Tampere

Sokeroinnin peruskoulutus

Helmi sokerointikoulutus räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Sokerointikoulutuksessa opiskellaan alussa tiivis teoriapaketti käytännön työn tueksi. Pääpaino koulutuksessa on kuitenkin juuri sokerointitekniikan harjoittelemisessa. Oikea tekniikka pitää huolta ergonomiasta, sekä työssä jaksamisesta. Päivän aikana opitaan tyypillisesti säärien, bikinirajan, kainaloiden ja kasvojen sokerointi. Myös muiden vartalonosien sokerointia käydään sanallisesti läpi, jotta sokerointia voidaan tehdä omassa liikkeessä päästä varpaisiin. Brasilialainen sekä Hollywood -sokerointi opiskellaan erillisessä koulutuksessa, kun sokerointitekniikka on käytännön työssä ajan kanssa tullut vakaaksi.

Tärkeä osa koulutuksessa on asiakkaan ohjaaminen oikeaan kotihoitoon, sekä sokeroinnin aiheuttaman hetkellisen kivun mahdollisimman tehokas lievitys. Koulutuksessa saa myös runsaasti käytännön vinkkejä markkinointiin ja siihen, miten vakiinnuttaa oma asiakaskunta.

Haluamme tukea Helmi –sokeroijia työssään ja siksi tarjoamme yhden ilmaisen vapaavalintaisen koulutuksen aloituspaketin ostajalle. Jos samasta hoitolasta osallistuu useampi henkilö, on kollega-hinta 50€ sis. alv. Koulutuksen hinta ilman aloituspakkausta on 248€ sis. alv.

Koulutukset järjestetään pääasiassa Tampereella ja noutotukkupaikkakunnilla.

Brasilialainen/Hollywood sokerointikoulutus

Koulutus on tarkoitettu sokerointia jo hetken harjoittaneille. Brasilialainen sokerointi on vaativa sokerointi, mutta oikealla kurinalaisella tekniikalla se on sokeroinneista kaikkein kevein ja tuottoisin. Koulutuspäivänä lyhyen teoriaosuuden lisäksi tehdään brasilialainen sokerointi parityönä. Koulutuksessa opitulla tekniikkalla brasilialainen sokerointi onnistuu varmasti ja se tuntuu asiakkaasta mahdollisimman miellyttävältä.

Oikeanlaisen tekniikan lisäksi perehdytään tämän erityisalueen kotihoidon ohjaukseen, sekä kivunlievitykseen sokerointitapahtuman aikana. Koulutuksessa saa myös runsaasti käytännön vinkkejä markkinointiin ja siihen, miten vakiinnuttaa oma asiakaskunta.

Haluamme tukea Helmi –sokeroijia työssään ja siksi tarjoamme yhden ilmaisen vapaavalintaisen koulutuksen aloituspaketin ostajalle. Jos samasta hoitolasta osallistuu useampi henkilö, on kollega-hinta 50€ sis. alv. Koulutuksen hinta ilman aloituspakkausta on 248€ sis. alv.

Koulutukset järjestetään pääasiassa Tampereella ja noutotukkupaikkakunnilla.

Tekniikka/Ergonomiakoulutus

Koulutus on tarkoitettu sokerointia jo hetken tai pidempään harjoittaneille, tai tauon jälkeen ammattiin palaaville. Koulutus on erinomainen kaikille, jotka haluavat nopeuttaa sokerointia ja huolehtia siitä, että oikealla ergonomialla työkyky säilyy mahdollisimman pitkään, eikä sokerointi rasita kehoa tarpeettoman paljon. Koulutus on laadittu yhteistyössä fysioterapeutti Linda Myllymäen kanssa. Kurssin sisältö räätälöidään koulutukseen osallistuvien toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Koulutuksessa saa myös runsaasti käytännön vinkkejä markkinointiin ja siihen, miten vakiinnuttaa oma asiakaskunta.

Haluamme tukea Helmi –sokeroijia työssään ja siksi tarjoamme yhden ilmaisen vapaavalintaisen koulutuksen aloituspaketin ostajalle. Jos samasta hoitolasta osallistuu useampi henkilö, on kollega-hinta 50€ sis. alv. Koulutuksen hinta ilman aloituspakkausta on 248€ sis alv.

Koulutukset järjestetään pääasiassa Tampereella ja noutotukkupaikkakunnilla.