Vartalonmuokkausta ilman kirurgin veistä Ionithermien selluliitti ja kiinteytyshoidolla

Tehokas kiinteytyshoito tampere

Ionithermie on Ranskassa vuonna 1978 kehitetty spa-konsepti, jossa biokemia ja lääketiede tukevat toisiaan vastavuoroisesti. Menetelmän on luonut ranskalainen biokemisti Oliver Fouche.

LOGO
Hoidossa käytettävät raaka-aineet yhdessä lihasstimulaation kanssa saavat aikaan nopeita ja näkyviä tuloksia ihon kiinteytymisessä ja näkyvän selluliitin vähentymisessä. Ensimmäiset tulokset näkyvät heti ja olo on keveä sekä raikas. Hoidolla on Suomen Antidopingtoimikunta ADT ry:n antama varmistus siitä, ettei siinä käytetä aineita tai menetelmiä, jotka lukeutuisivat dopingiksi (yleisurheilussa tai fitness-lajeissa).

Mihin hoito perustuu?

 1. Laadukkaat ja tutkitusti tehokkaat raaka-aineet
 2. Lämpö - edesauttaa aktiiviaineiden imeytymistä ihoon. Lämpö auttaa mikroverenkiertoa toimimaan ja ainesosia imeytymään samalla, kun se pienentää iontophoresiksen tuomaa pistelyä. Lämpö antaa hoidolle myös hemmottelevan vaikutuksen. Se edesauttaa myrkkyjen poistumista kehossa (vrt. sauna). Ionithermie käyttää hyväkseen lämpiävää luonnonmineraalia eli kalsiumsulfaattia. Kun kalsiumsulfaattia sekoitetaan veteen, syntyy luonnollinen reaktio, joka tuottaa happea ja lämpöä.
 3. Merilevä ja luonnon savi - puhdistaa ja tuo mineraaleja sekä iholle että kudokseen. Savi on tunnettu sen kuona-aineita ja nestettä imevistä ominaisuuksistaan. Se stimuloi aineenvaihduntaa, auttaa poistamaan myrkkyjä kehosta, puhdistaa ja hoikentaa.
 4. Eteeriset öljyt - vilkastuttavat aineenvaihduntaa
 5. Lihasten stimulointi - useat tehokkaat lihassupistukset, ns. passiivista liikuntaa. Sähköllä saadaan aikaan myös iontoforeesi. Koneen tekemät lihasravistelut auttavat vilkastuttamaan verenkiertoa ja lymfaratoja. Passiivinen lihastyöskentely pystyy muokkaamaan vartalon mallia ja lisäämään lihasten kiinteyttä.

Iontophoresis -tekniikalla on tehokas vaikutus

Iontophoresis on tekniikka, jossa sähkövarausta apuna käyttäen viedään lääke tai muu kemikaali ihon läpi - kuin injektio, mutta ilman neulaa. Se auttaa imeyttämään tuotteet syvälle ihoon ja stimuloi verenkiertoa sekä lymfaratoja. Vaikutukset säilyvät kehossa tunteja hoidon jälkeen.

Luonnon omat raaka-aineet guarana, muratti ja hasselpähkinä parantavat ja kiihdyttävät verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa. Bioteknologiasta saatavia ainesosia ovat: RNA-entsyymi (polymeeri), ATP-fosfaatti (solujen uusiutuminen ja lihastyö) ja vitamiinit.

Miten hoidetaan?

ionithermie-youtube-video

 • Ensimmäisellä hoitokerralla laaditaan aina hoitosuunnitelma ja otetaan hoidettavien kohtien mitat vartalosta. Ensimmäisellä käynnillä käydään myös läpi hoidon tavoitteet ja seikat, jotka mahdollistavat tavoitteiden saavuttamisen; parhaan tuloksen saavuttamiseksi esimerkiksi terveellinen ruokavalio ja liikunta hoitojen aikana ovat tärkeitä. Edellä mainittujen lisäksi tarkistetaan, että asiakas soveltuu hoitoon terveydentilansa osalta.
 • Hoito aloitetaan puhdistamalla ja valmistelemalla iho vartalovedellä. Hoidettava alue pyyhitään kostealla liinalla asiakkaan seistessä alusvaatteet yllään. Tämän jälkeen hoidettaville alueille levitetään ensimmäiset tuotteet. Hoitaja valmistelee savinaamion tuotteiden imeytyessä ihoon. Kun savinaamio on valmis, asiakas käy makuulle hoitopöydälle ja naamio levitetään hänen päälleen. Naamioon kiinnitetään tarvittava määrä elektrodeja, joiden kautta saadaan stimuloitua lihaksia sekä aikaansaadaan iontoforeesi.
 • Hoidon aikana asiakas makaa mukavasti lämpimissä kääreissä hoitopöydällä. Samalla, kun laite tekee taikojaan, voidaan esimerkiksi hieroa päänahkaa tai värjätä kulmakarvat, ripset. Tässä vaiheessa tarkoitus on rentoutua ja päästää irti arjen kiireistä. Mitä rennompi asiakas on, sitä paremmin lihasstimulaattori tekee työtään. Lihassupistelut voivat alkuun tuntua erikoisilta, mutta kivuliaita ne eivät missään tapauksessa ole. Toiset tuntevat selvästi, kuinka omasta tahdosta riippumatta lihas jännittyy ja rentoutuu. Toiset tuntevat vain pientä nipistelyä ja kihelmöintiä.
 • Vastaanotolle on varattava tunti aikaa. Itse hoito kestää 30 minuuttia. Hoidon päätyttyä kääreet poistetaan ja asiakas saa kuivata ihonsa pyyhkeellä. Olo voi olla kuin olisi laskenut alleen - tämä johtuu aineenvaihdunnan vilkastumisesta ja savinaamion itseensä imemästä kosteudesta. Kun iho on kuivattu, siihen levitetään vielä lopuksi kosteusvoide.
 • Hoidon jälkeen ei tarvitse käydä suihkussa tai muutoin peseytyä - riittää, että iho kuivataan pyyhkeellä. Joskus ruskettunut (tai itseruskettavia käyttäneiden) iho vaalenee hoitoalueelta selvästi. Tämä kuitenkin tasoittuu hiljalleen, eikä mitään näkyvää jälkeä hoidosta jää.

Kenelle Ionithermie sopii?

» Laihdutuksen tueksi tai aloittamiseksi
» Turvonneeseen oloon, vatsan pömpötykseen
» Raskauden jälkeen palauttamaan ihon kimmoisuuden
» Raskaisiin jalkoihin, nesteen poistoon
» Urheilijoille -> hoidolla on todistus siitä, ettei se sisällä doping-aineita!
» Viimeisten senttien karistamiseen
» Plastiikkakirurgian välttämiseen

Meiltä myös kotihoitotuotteet

Palvelut ja hinnat

Ionithermie kiinteytyshoito 1. hoitokerta 200 €
Ionithermie kiinteytyshoito jatkokäynnit 150 €
Ionithermie Active Spa Leg Treatment 50 €
Ionithermie Active Spa Leg Treatment 25 €

kiinteytyshoidon yhteydessä

Koneellinen Lymfa vartalolle, käsivarsille ja jaloille.

Lymfaterapia on kivuton tapa poistaa turvotusta ja ylimääräistä nestettä kehosta. Hoidossa lymfanestettä ohjataan imusuonistossa kohti imusolmukkeita, joissa se puhdistuu ja poistuu verenkierron kautta. Terapia nopeuttaa aineenvaihduntaa ja vähentää turvotusta ja siten siitä voi olla apua erillaisiin kipuihin (esim reuma).

Hoitoa käytetään paljon ennen ja jälkeen kirurgisia toimenpiteitä nopeuttamaan parantumista sekä erillaisten kroonisten sairauksien ja synnynnäisten tilojen hoitoon. Esimerkiksi alaraajaturvotusta voidaan hoitaa yhdistämällä lymfaterapia ja kompressiosidokset.  

IHANAssa koneelliset lymfahoidot tekee sairaanhoitajamme, joten hoitoon on mahdollista tulla myös lääkärin lähetteellä jolloin osan hoidon hinnasta voi hakea takaisin KELAlta. Kysy aina etukäteen mikäli olet tulossa lääkärin lähetteellä.

Lymfaterapian käyttöaiheita ovat esimermiksi:

 • imusuoniston synnynnäiset häiriöt
 • lipödeema
 • syöpä (kasvain, leikkaus, imusolmukkeiden poisto, sädehoito)-> vaatii aina lääkärin lähetteen ja hoito-ohjeet
 • laskimovajaatoiminta
 • tulehdukselliset reumasairaudet
 • palovammat
 • fibromyalgia
 • säärihaavat
 • raskauden aikainen turvotus
 • leikkaukset ja tapaturmat (pre ja post operatiiviset hoidot)
 • ylirasitusvammat
Alaraajat 95
Kädet ja käsivarret 95
Pakarat 80
Selkä 105
Kasvot (omana hoitonaan, ei kasvohoidon yhteydessä) 55
Kasvot kasvohoidon yhteydessä (lisäpalveluna) 25
Kompressiosidonta lymfahoidon jälkeen 20

Ei sisällä sidontatarvikkeita. Asiakas voi tuoda omat sidokset tai ostaa IHANAsta.

Viilentävä ja tasapainottava naamio säärille lymfahoidon jälkeen 15

Vartalon laitehoidot

 

Timanttihionta vartalolle

Timanttihionta uudistaa, puhdistaa, kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Timanttihionnalla voidaan hoitaa mm. aknearpia, sekä tukkeutuneita ja laajentuneita ihohuokosia, raskausarpia/venymäarpia, ihon pigmenttimuutoksia ja epätasaista ihoa. Hoito ei ole kivulias tai epämiellyttävä (riippuen tietysti myös hoidettavasta alueesta). Hoidossa iho puhdistetaan iholle sopivalla puhdistustuotteella, käsitellään karhealla hoitokärjellä jossa on kevyt alipaineimu, tarvittaessa iholle voidaan levitää hoitonaamio ja hoitovoide. Heti hoidon jälkeen iho voi hieman punoittaa, tämä tasaantuu hyvin nopeasti.

Arpiin ja pigmenttimuutoksiin suositellaan sarjahoitoja.

 

Ultraäänikiinteytys/Sonic vartalon alueille

Kivuton, mukavan tuntuinen hoito jolla saadaan iho kiinteytymään, rasvan määrä vähenemään, solujen aineenvaihduntaa vilkastettua ja näkyvä selluliitti vähenemään. Hoidossa valittu alue käsitellään ultraäänivärähtelyä synnyttävällä hoitokappaleella. Tämä on täysin kivutonta, tuntuu hellältä hieronnalta. Samalla voit siis rentoutua ja ottaa vaikka pienet päiväunet. Hoitoon voidaan yhdistää myös tehoampullin imeytys syvemmälle ihoon ultraäänen avulla. 

 

 

 

 

Palvelut ja hinnat

Timanttihionta vartalon alueille alk. 60€

Timanttihionta on tehokas ihoa uudistava hoito. Apu mm raskausarpiin, aknearpiin ja ihon pigmenttimuutoksiin. Kysy tarkempia hintatietoja info@ihana.info

Vartalon alueen ultraäänikiinteytys / Sonic alk. 60€

Ultaäänen avulla rikotaan selluliittikudosta ja vilkastutetaan hoidetun alueen metaboliaa. Soveltuu hyvin vatsan alueelle, reisiin, pakaroihin ja alleihin. Kysy tarkempia hintatietoja info@ihana.info