Kasvohoidot IHANAssa hemmottelevat sekä ihoa että mieltä

Rentouttavat kasvohoidot Tampereella Kauneuskeskus IHANAssa

HydraFacial on ainutlaatuinen laitehoito kasvoille, joka samanaikaisesti tekee ihon kuorinna, tekee ihonpuhdistuksen ilman kipua, ja syöttää ravitsevat ja kosteuttavat tehoaineet syvälle ihoon. HydraFacial hoitoa voidaan hyödyntää akneen ja rasvoittuvaan ihoon, mustapäihin ja valkopäihin, pigmenttimuutoksiin ja maksaläiskille, aknearpien hoitoon, kasvojen ja kädenselän ryppyihin ja juonteisiin, auringon aiheuttamiin ihomuutoksiin, kuivaan ihoon, kirkastamaan ihoa, lisäämään kimmoisuutta ja kiinteyttä, sekä tukkeutuneisiin ja suurentuneisiin ihohuokosiin.

HydraFacial Deep Clean puhdistaa jo yhdellä hoidolla tehokkaasti

 

Anumati Naturals on korkealuokkainen kotimainen luomulaatuinen luonnonkosmetiikkasarja. Anumati Naturals on vastuullinen kosmetiikan valmistaja, joka suosii luomua, sekä villinä kasvaneita yrttejä ja kukkia. Tuotteiden luomuprosentit ylittävät 90 %. Anumati on osana Peta Cruelty Free Beauty-ohjelmaa, eikä hyväksy eläinkokeita. Tuotteiden ravinteikkaat raaka-aineet tuovat tuotteisiin ja hoitoihin ainutlaatuisen tehokkaat hoitotulokset.

Korkealuokkaiset Gigin Cosmetics:n tuotteet hyödyntävät hedelmähappoja kirkastamaan ihoa ja kuljettamaan teho-aineita syvemmälle ihoon.  Pohjanmeren levillä on uskomaton kyky varastoida paljon kosteutta ja selviytyä vaikeissa olosuhteissa. Tämän vuoksi niitä käytetään Gigin tuotteissa, joiden tarkoitus on suojata ihoa ilmaston haasteita vastaan. Gigin tuotteet ovat ympäristöystävällisiä, eikä niitä ole testattu eläimillä.

 

Anumati Naturals on fytoterapiaan perustuva ammatti ihonhoitosarja, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia hoitoja luonnolliseen hoitamiseen. Sarja on  luotu Suomalaisen luonnon ja kansanperinteen inspiroimana. Luonto on hyvinvoinnin lähde iholle ja sen monivivahteiset raaka-aineet, aina kasveista, kukista marjoihin.

Jokainen tuote on täynnä kasviuutteita ja luonnollisia ravintoaineita, jotka täydentävät ihon luonnollisia toimintoja torjuen ihon epätasapainoa sekä ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä. Tuotteet kunnioittavat ja ylläpitävät ihon optimaalista pH- ja kosteustasapainoa, mikä saa ihon sekä tuntumaan että näyttämään  terveeltä ja elinvoimaiselta.Ihonhoitomme ovat monikäyttöisiä ja suunniteltu vastaamaan ihon kaikkiin tarpeisiin. Niiden koostumukset ja ainesosat on suunniteltu toimimaan yhdessä ja täydentämään toisiaan. Nämä raaka-aineet eivät vain kiinteytä, vaan ne myös auttavat ihoa tasapainottumaan ja uusiutumaan. Periaatteemme on The Best for Less!

Iho joutuu jatkuvasti kokemaan erilaisia muutoksia, jotka liittyvät muun muassa ikääntymiseen, elämäntapamuutoksiin, ravitsemukseen, vuodenaikojen vaihteluihin sekä ympäristön vaikutuksiin. Anumati Naturals tasoittaa ja kiinteyttää ihoa, parantaa ihon kestävyyttä pohjolan ilmastossa, aktivoi ihon uudistumista sekä parantaa ihon sävyä. Tervetuloa Anumati Naturals maailmaan.

Anumati Naturals on tuloksellinen luomuihonhoitosarja jokaiselle.

Kasvohoidot luonnonkosmetiikalla

Virkistävä kasvohoito luonnonkosmetiikalla 30 min 58

sisältää alkupuhdistuksen, ihon sävyä kirkastavan kuorinnan ja kosteuttavan naamion.

Ihonpuhdistus luonnonkosmetiikalla 68

sisältää alkupuhdistuksen, lämpöhauteen, mekaanisen puhdistuksen, ihotyypin mukaisen naamion ja hoitovoiteen. Jokainen hoidossa käytettävä tuote valitaan tarkasti asiakkaan toiveiden ja ihon tarpeiden mukaan.

Kasvohoito luonnonkosmetiikalla 72

Sisältää alkupuhdistuksen, ihoa kirkastaavan kuorinnan, rentouttavan hieronnan, kosteuttavan naamion ja hoitovoiteen. Jokainen hoidossa käytettävä tuote valitaan tarkasti asiakkaan toiveiden ja ihon tarpeiden mukaan. Tuotesarjana Anumati Naturals

Luomukasvohoito AHA tai BHA -hapotuksella. Luonnonkaunis 78

Kosteuttava, kirkastava ja puhdistava hoito, joka sisältää puhdistuksen, hapotusterapian kasvojen ja kaulan alueelle, seerumin, hieronnan decolletten alueelle, sekä ihon tarpeita vastaavan naamion ja hoitovoiteen. Tuotesarjana kotimainen luomusarja Anumati Naturals

Luonnonkauniskasvohoito kuukivihieronnalla 89

Rentouttava holistinen hoitokokonaisuus. Hoidossa keskitytään ihosi tarpeisiin, stressin purkamiseen sekä sisäisen kauneuden herättelemiseen. Hoidossa käytettävät tuotteet valitaan yksilöllisesti ihon tarpeiden ja hoitotavoitteiden mukaisesti. Unohda hetkeksi ulkomaailma ja tule kokemaan uudistava vaikutus. Käytämme hoidossa kotimaisia Pikerocks kiviä, joilla on hoitava vaikutus kokonaisvaltaisesti. Kivihieronta vaikuttaa lymfakiertoon, kuona-aineiden poistoon sekä auttaa kudoksia hapensaanissa. Hoitokokonaisuus luo harmonisen ja tasapainoisen mielialan. Hoito antaa syvemmän ja kauemmin kestävän rentoutuksen. Tuotesarjana kotimainen luomusarja Anumati Naturals

Timanttihionta-kasvohoito 72

uudistaa, puhdistaa, kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Timanttihionnalla voidaan hoitaa myös aknearpia, sekä tukkeutuneita ja laajentuneita ihohuokosia. Hoito sisältää ihotyypin mukaisen alkupuhdistuksen, timanttihionnan, sekä ihoa vahvistavan ja kosteuttavan naamion ja hoitovoiteen. Tuotesarjana Anumati Naturals

Ihon ultraäänipuhdistus 72

kuorii, puhdistaa ylimääräistä talia ja heleyttää ihoa hellävaraisesti ultraäänivärähtelyn avulla. Sisältää ihotyypin mukaisen alkupuhdistuksen, tehokkaan ultraäänikuorinnan ja -puhdistuksen, sekä ihoa vahvistavan ja kosteuttavan naamion ja hoitovoiteen. Tuotesarjana Anumati Naturals

Ultrasonic-kiinteyttävä kasvohoito 82

kiinteyttää ja elvyttää kimmoisuuttaan menettänyttä ihoa. Ultraääni elvyttää solujen toimintaa madaltaen juonteita. Kiinteyttävä ultraäänihoito sisältää alkupuhdistuksen, ultrasonic-kiinteytyksen, sekä kiinteyttävän ja hoitovoiteen. Suositellaan 6 kerran sarjahoitona

Mikroneulaus 1. kerta 195

Viisivaikutteinen tehohoito kasvoille ja kaulalle : Mesoroller neularullaimella aiheutetaan ihoon pieniä mikrovaurioita, joita pitkin aktiiviaineet kulkeutuvat syvemmälle ihoon. Mikrovauriot yksinään myös stimuloivat ihon omaa paranemisprosessia ja kollageenin tuotantoa. Hoidossakäytettävät tuotteet valitaan ihon tarpeida mukaan. Hoitoon kuuluu: alkupuhdistus,kuorinta, mesoroller rullaus, ja naamio. Hoitoa suositellaan kuuden kerran sarjahoitona ja tämän jälkeen ylläpitohoitona ihon tarpeet huomioiden.

Mikroneulaus sarjahoitokerrat 2-6 135

Viisivaikutteinen tehohoito kasvoille ja kaulalle : Mesoroller neularullaimella aiheutetaan ihoon pieniä mikrovaurioita, joita pitkin aktiiviaineet kulkeutuvat syvemmälle ihoon. Mikrovauriot yksinään myös stimuloivat ihon omaa paranemisprosessia ja kollageenin tuotantoa. Hoidossakäytettävät tuotteet valitaan ihon tarpeida mukaan. Hoitoon kuuluu: alkupuhdistus,kuorinta, mesoroller rullaus, ja naamio. Hoitoa suositellaan kuuden kerran sarjahoitona ja tämän jälkeen ylläpitohoitona ihon tarpeet huomioiden.

Bioplasma kutsuu sinua uskomattoman ylelliseen ja silti poikkeukselisen tehokkaaseen hemmotteluun. Hoito taistelee tehokkaasti kymmentä ikääntymisen merkkiä vastaan, joita ovat rypyt, laajentuneet ihohuokoset, ahavoitunut iho, kuivuus, läikät, samea iho, värimuutokset, punaisuus, elastisuuden muutokset, sekä finnit ja mustapäät. Hoidon teho perustuu puhdistaviin ja kirkastaviin hedelmähappoihin, jotka kuljettavat tehoaineet syvälle ihoon. Ohrasta saatava Azelaic happo puhdistaa ja kirkastaa ihoa, Oleuropein saadaan oliivin lehdistä ja voimakkaana antioksidanttina se auttaa taistelussa ikääntymistä vastaan ja kehittää samalla soluille energiaa. NSA-5 Complex valmistetaan viidestä pohjanmeren levästä, jolla on uskomaton kyky varastoida kosteutta ja selviytyä vaikeissa olosuhteissa.

Hoidossa jokainen tarkasti valittu tuote hierotaan iholle lempein liikkein. Tunnet jokaisen tuotteen tehon ihanana kihelmöintinä, jonka lepyttää rauhallinen hieronta. Tämän lisäksi hoitoon kuuluu pitkä rentouttava hieronta Bioplasman uudistavalla voiteellla kasvoille, kaulalle ja decolletelle. Hieronnan päätteeksi levitetään joko rentouttava ja syväkosteuttava naamio, tai kiinteyttävä ja ihon happivaurioita korjaava erikoisnaamio, jonka tarkoituksena on parantaa ihon sisäsolujen aktiivisuutta. Ihon luonnollinen kosteustaso nousee kun iho saavuttaa rentoutuneen ja stressittömän tilan. Hoidon päätteeksi iho suojataan Bioplasman hoitovoiteella. Huomaat, kuinka ihosi tuntuu ja näyttää virkistyneeltä, elastiselta ja siltä, kuin olisit juuri herännyt ruususen unesta.

 

Krotonic Peel - kasvohoito taistelee ihon vanhenemista ja ryppyjä vastaan krotonihapon avulla. Tehokas hapotushoito tehoaa myös pidemmälle edenneisiin ikääntymisen merkkeihin. Tehonsa hapotushoito saa glygolihaposta, kojihaposta, metsämarjauutteesta, sekä vitamiinien A ja D derivaatoista. Ihmepensas Krotonin hedelmästä saatu krotoniöljy toimii kuorinnan tehoaineena. Krotonihappo on ainesosa, joka tehostaa kuorintaa turvallisesti ja nuorentaa ihoa optimaalisin tuloksin. Lisätietoa krotonihappokuorinnasta löydät tästä artikkelista.

GIGI-hedelmähappokasvohoidot

Kosteuttava BioPlasmahoito 89

sisältää puhdistuksen, kuorinnan lempeällä hieronnalla, elvyttävän seerumin, pitkän rentouttavan hieronnan uudistavalla voiteella, sekä kosteuttavan naamion ja loppuvoiteen. Hoidossa jokainen tarkasti valittu tuote hierotaan iholle lempein liikkein. Tunnet jokaisen tuotteen tehon ihanana kihelmöintinä, jonka lepyttää rauhallinen hieronta.

Kiinteyttävä BioPlasmahoito 99

sisältää puhdistuksen, kuorinnan lempeällä hieronnalla, elvyttävän seerumin, pitkän rentouttavan hieronnan uudistavalla voiteella, sekä happivaurioita korjaavan ja kiinteyttävän erikoisnaamion ja loppuvoiteen. Hoidossa jokainen tarkasti valittu tuote hierotaan iholle lempein liikkein. Tunnet jokaisen tuotteen tehon ihanana kihelmöintinä, jonka lepyttää rauhallinen hieronta.

Krotonic-peel -happohoito kasvoille ja kaulalle 150 €

Tehokas ja tuloksellinen happokuorinta kasvoille, joka häivyttää iholta juonteita ja tasoittaa ihon pintaa. Krotoniöljyä sisältävällä kuorinnalla voidaan hoitaa tehokkaasti ikääntymisen ja auringonvalon aiheuttamia syvempiä ryppyjä ja jopa silmien ja huulten ympärillä olevia juonteita. Ihon kuoriutuminen alkaa n. 24 h krotonihappokuorinnan jälkeen ja kestää 7-10 päivää. Hoito soveltuu myös pinnallisten arpien ja hyperpigmentaation hoitoon. Hoidon vaikutukset tehostuvat sarjahoidossa, joten hoitoa suositellaan 3-8 kerran sarjahoitona 10-30 päivän välein. Sarjahoitona hinta -10%.

Krotonic-peel -happohoito kasvot, kaula decollette 195 €

Tehokas ja tuloksellinen happokuorinta kasvoille, joka häivyttää iholta juonteita ja tasoittaa ihon pintaa. Krotoniöljyä sisältävällä kuorinnalla voidaan hoitaa tehokkaasti ikääntymisen ja auringonvalon aiheuttamia syvempiä ryppyjä ja jopa silmien ja huulten ympärillä olevia juonteita. Ihon kuoriutuminen alkaa n. 24 h krotonihappokuorinnan jälkeen ja kestää 7-10 päivää. Hoito soveltuu myös pinnallisten arpien ja hyperpigmentaation hoitoon. Hoidon vaikutukset tehostuvat sarjahoidossa, joten hoitoa suositellaan 3-8 kerran sarjahoitona 10-30 päivän välein. Sarjahoitona hinta -10%.

HYD2015_FinalSPAgrey

HydraFacial Medical -hoidot nyt myös Tampereelta! Ainutlaatuiset ja kivuttomat ihonpuhdistukset sekä tehoaineiden syöttö ihoon (neulaton mesoterapia). Kasvohoidon ei tarvitse olla kivulias ja kestää tuntikausia. Tulokset näkyvät välittömästi eikä iho punoita kuin pienen hetken (15-60min) tai jää araksi hoidon jälkeen.

HydraFacial hoidot tehdään Medical CE merkityllä laitteella. Laite on alunperin suunniteltu plastiikkakirurgien käyttöön pre- ja post-operatiivisia hoitoja varten. Poiketen HydraFacialin pienemmästä, kosmetologihoitoloihin suunnatusta, laitteesta IHANAn Tower -malli on tehokkaampi sekä siinä on LED-valoterapia sekä Lymfaterapia mahdollisuudet.

banneri2

HydraFacial MD

Ensimmäinen HydraFacial kasvohoito (kun et tiedä mitä varata) alk. 98€

Varaa itsellesi tämä aika mikäli olet tulossa ensimmäiseen hoitoosi etkä ole aivan varma mikä HydraFacial hoito olisi sinulle juuri oikea

HF Hydrate 98€

HydraFacial perus kasvohoito. Ei sisällä happokuorintaa tai tehoampulleja.

HF Deep Clean 139€

Syväpuhdistava hoito johon kuuluu GlySal-kuorinta.

HF Britenol 165€

HydraFaclial hoito joka erityisesti suunnattu ihon pigmenttihäiriöoden korjaamiseen ja ihon kirkastamiseen.

HF Anti-Age 159€

Täydelinen HydraFacial hoito ikääntymisen merkkien korjaamiseen ja ennalta ehkäisyyn. Sisältää GlySal- kuorinnan sekä "babybotox" tehoampullin.

HF Deep Clean LÄÄKÄRIN LÄHETTEELLÄ 105€

Mikäli sinulla on lääkkärin lähete HydraFacial Deep Clean hoitoon varaa tämä palvelu. (alv 0%)

HF Huulten täyteläistäminen (erillisenä hoitona) 58€

Huulten kevyt täyteläistäminen "babybotox" tehoseerumin avulla. Tulos hyvin yksilöllinen, säilyy max 1kk.

LED terapia kasvoille 60€

Tehokkailla LED valoilla kasvojen ihon hoito. Soveltuu erittäin hyvin Akne ihon hoitoon tai Anti-Age ihon hoitoon.

Lymfahoito kasvoille 55€

Edistää kasvojen alueen lymfanesteen kiertoa, poistaa turvotusta ja parantaa ihon solujen ravinnon ja energian saantia. Hyvä hoito turvonneisiin silmänalusiin ja pöhöttyneeseen ilmeeseen.