Kauneuskeskus Ihanassa teemme aina ennen hoitoa analyysin jaloista mitä jalat kertovat asiakkaasta esim. mitä työtä hän tekee, mitä harrastuksia harrastaa ja miten asiakas hoitaa itse jalkojaan. Huomioimme myös mahdolliset sairaudet sekä miten ne näkyvät jaloissa jalkahoitoa tehdessä sekä hoito-ohjeissa. Teemme siis jokaisen jalkahoidon asiakkaan mukaisesti ja kuuntelemme myös mahdollisia toiveita sitä toteuttaessamme.
Annamme neuvoja ja vinkkejä, kuinka pystyt ylläpitämään jalkojesi hyvinvointia myös kotona. Liikkeestämme löydät myös parhaat tuotteet jalkojesi hoitoon.
Saat hoitolasta lähtiessäsi kevyen tuntuiset, hoidetut jalat.

Klassinen jalkahoito 60 min 64 €

Sisältää jalka-analyysin, jalkahauteen/jalkakylvyn, kynsien hoidon, kynsinauhojen siistimisen, tarvittaessa kynsien ohentamisen, kovettumien poistaminen, sekä rasvaushieronnan.

Spa-jalkahoito 90 min 89 €

Sisältää jalka-analyysin, jalkahauteen, kuorinnan, kynsien hoidon, kynsinauhojen siistimisen, tarvittaessa kynsien ohentamisen ja kovettumien poistaminen, sekä hieronnan.

IHANA spahemmottelu jaloille 75 min 89 €

Hoito alkaa jalkaterien ja säärien viinirypäle-suolakuorinnalla, jonka jälkeen jalat kiedotaan ihoa hellivään kosteuttavaan marjanaamioon. Kynnet saavat hoidon aikana kauniin muodon ja lakkauksen, kun sinä nautit maistuvasta yrttiteestä. Hoidon päättää ihanan rentouttava hieronta säärille ja jalkaterille. Voiko ihana spahoito jaloille vielä tämän ihanammaksi muuttua!

Ionithermie Active Spa jalkahoito 60 min 72 €

Viilentävä ja raikastava jalkahoito. Sopii erinomaisesti seisomatyötä tekeville ja raskaana oleville. Sisältää kuorinnan, hieronnan, naamion ja loppuvoiteen. Ei sisällä kynsien hoitoa tai kovettumien poistoa. Spa-jalkahoito.

Jalkahieronta 30 min 30 €

Hemmotteleva 30 minuutin jalkahieronta virkistää jalat ja rentouttaa mielen.

Jalkahoitojen lisäpalvelut:
– kynsien lakkaus 10€
– kestolakkaus 30 €
– pidennetty 15min hieronta 15 €