Injektiohoidot ja Täyteaineet

Sairaanhoitajan pistämät täyteainehoidot tehdään hyaluronhappo-täyteaineilla, jotka eivät sisällä lainkaan eläinpohjaisia ainesosia eivätkä muovia. Käytössä on sekä Ranskalaisen Laboratories Filorgan että Sveitsiläisen Jalorin täyteaineet. Käytettävä tuote valitaan halutun hoitotuloksen mukaan. Sairaanhoitajamme on käynyt lääkärien koulutukset täyteainehoitoihin.

Täyteaineet ovat hyvin siedettyjä eivätkä tiettävästi aiheuta allergiaa.

Täyteainehoitoa varattaessa ensimmäistä kertaa suosittelemme varaamaan ensin maksuttoman konsultaatioajan sairaanhoitajallemme. Vastaanoton aikana käydään läpi mitä hoitoja kasvoille voidaan tehdä ja millaisia tuloksia hoidoilta voidaan odottaa.

Kaikki injektiohoitomme ovat kaunistavia hoitoja, mikäli koemme ettei toivottu hoitotulos ole luonnollinen ja kaunistava voimme kieltäytyä hoidosta. Tällöin ohjaamme asiakkaan toisaalle.

JALOR-STYLE1

filorga-professional-logo

 

Palvelut ja hinnat

VIP Huulten muotoilu (1ml) 363

X-HA3 / Jalor style - Huulten muotoilu ja täyttö - Tulokset säilyvät noin 3-9 kuukautta. Hoitovälit pitenevät kun useampi hoito tehty.

Nasolabiaalit, Sibelius, Marionetti (1ml) 363

X-HA3 / Jalor style 363€ - Keskisyvät ja syvät rypyt ja juonteet - Tulokset säilyvät noin 3-9 kuukautta. Hoitovälit pitenevät kun useampi hoito tehty.

Kosteuttaminen ja pinnalliset juonteet (1ml) 289

M-HA18 / Jalor re-style 289€ - Pinnalliset rypyt ja juonteet - Kudosten kosteuttaminen - Huulten kosteutus, ei yhtä pitkäkestoinen kuin Jalor Style tai X-HA3 - Decolten ja kädenselän kosteutus ja ihon kimmoisuuden palauttaminen - Tulokset säilyvät noin 3-6 kuukautta

Syvät juonteet, posket, ohimot (1ml) 433

X-HA Volume / Jalor Intense - Posket, poskipäät, leuka, ohimot - Syvemmät rypyt ja juonteet (ei sibelius eikä nenä) - Harvoin huuliin - tulokset säilyvät jopa yli 12 kuukautta