Injektiohoidot ja Täyteaineet

Sairaanhoitajan pistämät täyteainehoidot tehdään hyaluronhappo-täyteaineilla tai ALgeness- täyteaineella, jotka eivät sisällä lainkaan eläinpohjaisia ainesosia eivätkä muovia.  Käytettävä tuote valitaan halutun hoitotuloksen mukaan. Sairaanhoitajamme on käynyt lääkärien koulutukset täyteainehoitoihin.

Täyteaineet ovat hyvin siedettyjä eivätkä tiettävästi aiheuta allergiaa.

Täyteainehoitoa varattaessa ensimmäistä kertaa suosittelemme varaamaan ensin maksuttoman konsultaatioajan sairaanhoitajallemme. Vastaanoton aikana käydään läpi mitä hoitoja kasvoille voidaan tehdä ja millaisia tuloksia hoidoilta voidaan odottaa.

Kaikki injektiohoitomme ovat kaunistavia hoitoja, mikäli koemme ettei toivottu hoitotulos ole luonnollinen ja kaunistava voimme kieltäytyä hoidosta. Tällöin ohjaamme asiakkaan toisaalle.

 

 

Palvelut ja hinnat

VIP Huulten muotoilu hyaluron täyteaineella (1ml) 363

- Huulten muotoilu ja täyttö - Tulokset säilyvät noin 3-9 kuukautta. Hoitovälit pitenevät kun useampi hoito tehty.

Nasolabiaalit, Sibelius, Marionetti Hyaluron täyteaineella (1ml) 363

- Keskisyvät ja syvät rypyt ja juonteet - Tulokset säilyvät noin 3-9 kuukautta. Hoitovälit pitenevät kun useampi hoito tehty.

Algeness täyteaineella posket, huulet, leukalinja 439

- Posket, poskipäät, leuka, - Syvemmät rypyt ja juonteet (ei sibelius eikä nenä) - Harvoin huuliin, muotoiluun soveltuu, täyteläistämiseen hyaluron parempi - tulokset säilyvät jopa yli 18 kuukautta