Krotonihappokuorinta – Tehohoito ihon vanhenemista ja juonteita vastaan

Kuorinta – Miksi sitä tarvitaan?

Aikuisiän alkaessa iho alkaa jo menettää kimmoisuuttaan ja tulee herkemmäksi. Ikääntyminen alkaa. Ensimmäiset ikääntymisen merkit näkyvät 30-ikävuoden kieppeillä ja lisääntyvät sitä mukaa kun vanhenemme. Ihon epidermiksen toiminta suojaavana kerroksena menettää tehoaan. Merkittävimmät ikääntymisen merkit ilmenevät kuitenkin dermiksessä, jossa elastiset ihosäikeet vähenevät ja iho ohenee silminnähden. Ihosta tulee sameahko ja vanhemman näköinen kimmoisuuden kadotessa.

Kuorinnan merkitys

Kuorinnassa ihon ylin kerros poistetaan kontrolloidulla tavalla. Ihon ylimmän kerroksen kuoriutuminen alkaa n. 24h Krotonihappokuorinnan jälkeen jatkuen seuraavien 7-10 päivän ajan. Tänä aikana ihon pinnan koostumus paranee silminnähtävästi. Ihon pinta tasoittuu ja dermis vahvistuu. Iho näyttää nuoremmalta ja terveemmältä. Dermiksen kuntoutus on hitaampi prosessi, joka kestää kuukausia. Tuloksena saadaan kuitenkin hehkeä ja nuorekas iho. Krotonihappokuorinta hoitaa tehokkaasti silmänympärysjuonteita ja juonteita suun ympärillä sekä ikääntymisen ja auringolle altistumisen aikaansaamia syvempiä ryppyjä. Vähäisiä arpia ja tietyntyyppistä aknea hoidetaan myös Krotonihappokuorinnalla. Lisäksi Krotonihappokuorinta auttaa ikääntymisen, raskauden ja auringon aiheuttaman hyperpigmentaation hoidossa.

Sarjahoidon tulokset

Optimaalisen tuloksen saavuttamiseen ja dermiksen vahvistumiseen on suositeltavaa hoitaa ihoa Krotonihappokuorinnalla 2-4 viikon välein niin pitkään, että haluttu lopputulos saavutetaan. kosmetologi päättää asiakkaan ihon kunnon perusteella hoitojen optimaalisen välin. Hoidon jälkeiset näkyvät ihovaikutukset riippuvat asiakkaan ihon kunnosta ja hoidon syvyydestä. Useimmissa tapauksissa iho punoittaa hoidon jälkeen muutaman päivän samalla tavalla kuin liiallisen auringonoton jälkeen. Auringottoa on vältettävä hoitojen välillä, koska iho on herkkä ja otollinen auringon aiheuttamille vaurioille. Krotonihappokuorinta perustuu Krotoniöljyn tehoon. Öljy häivyttää iholta juonteita ja tasoittaa ihon pintaa. Krotoniöly (Oleum Tiglii) saadaan Ihmepensaasta, joka on keskikokonen puu ja kasvaa pääosin Sri Lankassa ja Kiinassa. Krotoniöljyn lähde on puun hedelmässä, tarkemmin hedelmän siemenissä, jotka ovat kuin pähkinöitä. Krotonihappo on Krotoniöljyn aktiivinen osa.

Sopiiko hoito sinulle?

Jos haluat tietää sopiiko tämä tehokas antiage-hoito sinulle, vai olisiko jokin muu hoito parempi ihollesi, voit varata ajan kasvohoitoon ”Ensimmäinen kasvohoito (kun et tiedä mitä varata)”. Silloin voit yhdessä IHANAn kosmetologin kanssa katsoa ja keskustella mikä laajasta hoitovalikoimastamme sopii sinulle parhaiten. VIP-asiakkaanamme voit valita myös ajan ilmaiseen 15 minuutin kosmetologin konsultaatiokäyntiin.

Tervetuloa ihanaan IHANAan!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *